VERZEKERD

Wij verzorgen iedere uitvaart, ongeacht waar u verzekerd bent.

Uitvaartzorgcentrum Zuid kan iedere uitvaart verzorgen. Ongeacht waar de overledene is verzekerd. Wij kunnen, zonder extra kosten, de uitkering bij elke verzekeringsmaatschappij aanvragen.

De uitkering brengen wij volledig inzichtelijk in mindering op de uitvaartkostennota. U heeft er dus geen omkijken naar. Zo is er meer ruimte voor stilte, verdriet en verbondenheid.

U kiest de uitvaartverzorger

U bent altijd vrij in uw keus voor een uitvaartverzorger. Bij sommige uitvaartverzekeringen kan het voordelig zijn om de uitvaart te laten verzorgen via de verzekeringsmaatschappij. Maar zelfs dan is de keus aan u. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij geven ook aan welk effect uw keus heeft op de uitvaartnota. Bij het opstellen van de kostenbegroting houden we rekening met de verzekeringsuitkering. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Soorten uitvaart-
verzekeringen

Voordat een uitvaart wordt geregeld, is het goed om na te gaan of er een uitvaartverzekering is afgesloten en zo ja, welke. Eventueel kunnen wij dat samen met u bekijken. Bij een kapitaalverzekering is de overledene verzekerd voor een bedrag. Dat bedrag keert de verzekeringsmaatschappij uit bij overlijden. U kunt deze uitkering gebruiken om (een deel van) de uitvaart te bekostigen.

Bij een natura-uitvaartververzekering is de overledene verzekerd voor een uitvaartpakket van levering en diensten, dat vooraf is afgesproken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een crematie of begrafenis, een afscheidsdienst, een rouwauto en/of een condoleance. Wij sturen de nota naar de verzekeraar. U ontvangt alleen een factuur voor eventuele extra zaken, die niet door de verzekering zijn gedekt.

Uitvaartverzekering nodig?

Heeft u voldoende spaargeld, dan heeft u misschien geen uitvaartverzekering nodig. Wilt u weten of een uitvaartverzekering wel of niet nodig is? Neemt u dan contact met ons op (020 646 06 06). Wij inventariseren samen met u uw uitvaartwensen en geven u inzicht in de daarmee samenhangende kosten.

 

Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart die u wenst kost? Beantwoord de 14 vragen en u krijgt direct een indicatie van de kosten.

Direct berekenen