Uitvaartcentrum
Zuid

Om een persoonlijke uitvaart te kunnen verzorgen, beschikt Uitvaartcentrum Zuid over een modern uitgerust pand aan de Frederik Roeskestraat in Amsterdam. Professioneel, integer en vredig baren wij de overledene op.

Ook ontvangen wij op passende wijze rouwbezoek. Nabestaanden krijgen alle ruimte om afscheid te nemen van hun dierbare, op een manier die bij hen past.

Historie

In smalle Amsterdamse straten als de PC Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat was het vroeger een moeilijke opgave om rouwstoeten op te stellen. Zeker omdat de tram deze drukke straten passeerde. Een aantal lokale uitvaartondernemers besloot daarom, samen met een kistenmaker, in de jaren zeventig zijn krachten te bundelen en te verhuizen. Nu zitten we als een zelfstandig uitvaartzorgcentrum aan de Frederik Roeskestraat in Amsterdam Zuid.

Mogelijkheden

Uitvaartcentrum Zuid heeft alles onder één dak. Het pand heeft een aula, vijf opbaarkamers, twee spreekkamers en een winkel met urnen en as-accessoires. Ook beschikken wij over een koeling, verzorgingsruimte, rituele wasruimte, garage en drukkerij. Alle faciliteiten staan altijd tot uw en onze beschikking. Zo kunt u alle tijd nemen om afscheid te nemen van uw dierbare.

Nabestaanden zijn altijd welkom om langs te komen, eventueel op afspraak. Nabestaanden kunnen ook meehelpen in de verzorging of bij rituele wassing.

Eigen wagenpark

Uitvaartzorgcentrum Zuid draagt altijd zelf zorg voor het vervoer van de overledene en eventueel nabestaanden. We hebben een uitgebreid, goed onderhouden wagenpark met statige auto’s. U kunt kiezen uit diverse merken en kleuren rouw- en volgauto’s. Als uw voorkeur uitgaat naar alternatief vervoer, zoals een bus of koets, dan organiseren wij dat voor u.