Kosten crematie

Iedere uitvaart krijgt van ons de grootst mogelijke persoonlijke zorg. Of u nu kiest voor een eenvoudige, uitgebreide of luxe uitvaart. Integer en met respect gaan wij met uw wensen om. Wij houden ook rekening met uw budget. Om u een idee te geven van wat een begrafenis of crematie kost, geven wij een overzicht van wat mogelijk is. Het zijn voorbeelden. Pas na overleg met u kunnen wij definitief aangeven wat de kosten van de uitvaart zijn.

Crematie Basis – €4.950

Een Crematie Basis is respectvol en betaalbaar. De uitvaart is persoonlijk, betrokken en goed geregeld.

Bekijk dit voorbeeld

Crematie Plus – €6.995

Als u op meer familie en vrienden rekent, kunt u kiezen voor een Crematie Plus. Respectvol en persoonlijk betrokken gaan wij om met de overledene en nabestaanden. De uitvaartkist is van massief hout en het bloemstuk is fraai ontworpen.

Bekijk dit voorbeeld

Crematie Extra – €8.750

Zijn veel familie, vrienden en belangstellenden welkom op de uitvaart? Dan kunt u kiezen voor een Crematie Extra. U heeft de keus om uw dierbare thuis of in het UZN uitvaartzorgcentrum te laten opbaren. Een massief eiken uitvaartkist en exclusief samengestelde bloemstukken horen bij deze uitvaart.

Bekijk dit voorbeeld

Offerte op maat

Iedere uitvaart is heel persoonlijk. Want iedereen is uniek. Met een eigen persoonlijkheid en levensstijl. Wij houden daarom graag rekening met uw wensen. Samen met u stellen wij een offerte op maat op. Eén die past bij de overledene, de nabestaanden en uw budget. Alles is bespreekbaar.

Offerte aanvragen

Bereken uw uitvaart

Snel een schatting van kosten
van uw uitvaartwensen?

Bereken uw uitvaart