Van eenvoudige tot exclusieve kisten

Van klassiek tot modern, van massief hout tot gefineerd, van vlechtwerk tot steigerhout. Wij leveren een uitgebreid assortiment kisten, die in Nederland gemaakt zijn. De kisten zijn geschikt voor zowel begrafenissen als crematies. De kisten productie van de kisten vindt plaats in de kistenfabriek van Unigra. Een groot deel van de uitvaartkist wordt gemaakt met machines, maar elke kist vereist ook handwerk. Denk hierbij aan het toevoegen van de details zoals de bekleding en handgrepen.

Van een eenvoudige tot exclusieve uitvoering: alle opties zijn denkbaar. Ook andere wensen zijn bespreekbaar, zoals de inzet van een opbaarplank of het laten beschilderen van de kist door (klein)kinderen.

De keuze voor een uitvaartkist is natuurlijk een persoonlijke keuze. Er wordt met diverse aspecten rekening gehouden, zoals de levensstijl van de overleden dierbare, het karakter en uiteraard het te besteden budget wat beschikbaar is voor de uitvaart.

Heeft u een vraag of komt u er niet uit? Onze uitvaartleiders helpen u graag verder. Dit kan door contact met ons op te nemen, maar ook tijdens het regelen van een uitvaart of tijdens een voorbespreking. Op onze website kunt u onze collectie uitvaartkisten bekijken. Mocht u uw wensen al in gedachte hebben, dan kunt u deze altijd vastleggen in ons Wensenboekje.

Assortiment kisten